Qui Som?

Horari laboratori: De dilluns a divendres de 8:00 a 11:30 Sense cita prèvia

Proves diagnòstiques COVID-19: Es requereix prescripció mèdica + autorització en el cas que cobreixi la companyia. (PCR i serologia IgA / IgM i IgG)

Sol·licitar Cita Online

QUI SOM

Medical Services Activita S.A.U., coneguda amb el nom d’Activita és un centre d’assistència sanitària, fundat el 1978 pel Dr. Josep Maria Arqué.

Els seus orígens es troben al local del carrer Anselm Clavé de Granollers, on inicialment el Dr. Arqué hi tenia la seva consulta particular de Neurologia i Neurofisiologia Clínica. Amb el temps, el centre va anar creixent amb la incorporació d’altres especialitats mèdiques. El 1981 l’empresa va traslladar-se al local del carrer Joan Prim n.136 per atendre la creixent demanda. Actualment, el centre també ofereix els seus serveis a altres centres de Granollers (carrers Joan Prim n.137 i Francesc Ribas n.2-4).

Des dels seus inicis, Activita ha fonamentat la seva activitat en la prestació d’assistència sanitària d’alta qualitat. L’empresa cobreix totes les especialitats amb l’objectiu d’oferir als pacients un servei mèdic integral utilitzant les tecnologies més avançades. Avui, Activita és el centre mèdic privat de referencia del Vallés Oriental.

Activita te conveni amb gairebé totes les asseguradores i mútues, de manera que una part molt important de la seva activitat va destinada a prestar serveis als socis d’aquestes entitats. Activita també presta assistència sanitària, de forma privada, a qualsevol altre usuari.

El quadre mèdic associat a Activita està format per prestigiosos professionals de cada especialitat. Gairebé 100 metges atenen més de 100.000 visites cada any.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Activita té una filosofia arrelada d’aplicar sempre els estàndards de qualitat més alts, a la vegada que ofereix màxima proximitat i confort en el tracte personal. Per Activita és crucial oferir als pacients la nostra excel·lència professional en tot moment.

Volem que els nostres pacients rebin la màxima qualitat de servei pel que fa a l’accessibilitat i la comunicació. Per això, a Activita tenim cura dels detalls i cerquem sempre la personalització en l’atenció i relació amb els pacients i amb els seus familiars i/o acompanyants. Busquem en tot moment construir amb els pacients una relació propera per aconseguir el màxim grau de satisfacció i guanyar-nos la seva confiança.

Així mateix, Activita treballa sempre amb professionals compromesos i els oferim, en retorn, les màximes facilitats perquè puguin desenvolupar les seves activitats mèdiques amb excel·lència. Per assegurar un elevat grau de satisfacció, ens comprometem en tot moment amb la tecnologia, la innovació, el talent i la col·laboració.

En definitiva, Activita cobreix totes les especialitats mèdiques a través d’un quadre mèdic d’elevada reputació i l’ús de les millors tecnologies, conjuntament amb un equip humà proper, amb l’objectiu d’oferir als nostres pacients solucions eficients i fetes a mida de les seves necessitats.

veure Especialitats
0
ESPECIALITATS MÈDIQUES
0
PERSONAL MÈDIC
0
MÚTUES MÈDIQUES
0
ANYS D’EXPERIÈNCIA
DEMANAR CITA ONLINE