Ofertes de treball

Facultatius de les següents especialitats | Facultativos de las siguientes especialidades

Neurologia – Aparell digestiu – Pediatria – Dermatologia – Endocrinologia – Cardiologia – Radiologia

Neurología – Aparato Digestivo – Pediatría – Dermatología – Endocrinología – Cardiología – Radiología >

Nosaltres: Activita és el centre mèdic de referència de Granollers i del Vallès Oriental. Tenim més de 30 anys d’experiència i comptem amb un equip professional que busca l’excel·lència constantment per millorar la vida de les persones. Treballem cada dia per oferir qualitat i benestar a través de més de 40 especialitats mèdiques, un quadre mèdic d’elevada reputació i l’ús de les millors tecnologies.

Col·laborem amb totes les mútues, també treballem per privat i gaudim d’un gran volum de pacients que ens fan confiança cada dia. Estem ampliant el nostre equip per seguir creixent.

Per què Activita: Activita t’ofereix la possibilitat d’aplicar els teus coneixements mèdics al màxim nivell.. Gaudiràs d’un alt grau de flexibilitat a les consultes i tindràs el potencial de créixer amb l’empresa en un ambient dinàmic. Disposaràs de tot l’equipament i personal tècnic necessari per fer les proves complementaries.

Requisits mínims

  • Llicenciat en medicina i titulació de la especialitat.
  • Mínim 3/5 anys d’experiència en la especialitat.

Què oferim

  • Agenda flexible a la disponibilitat de horaris.
  • Contracte mercantil.

Nosotros: Activita es el centro médico de referencia de Granollers i del Vallés Oriental. Tenemos más de 30 años de experiencia y contamos con un equipo profesional que busca la excelencia constantemente para mejorar la vida de las personas. Trabajamos cada día para ofrecer calidad y bienestar a través de más de 40 especialidades médicas, un cuadro médico de elevada reputación y el uso de las mejores tecnologías.

Colaboramos con todas las mutuas, también trabajamos por privado y contamos con un gran volumen de pacientes que depositan su confianza en nosotros a diario.

Por qué Activita: Activita te ofrece la posibilidad de aplicar tus conocimientos médicos al máximo nivel. Disfrutarás de un alto grado de flexibilidad en las consultas y tendrás el potencial para crecer con la empresa en un ambiente dinámico. Dispondrás de todo el equipamiento y personal técnico necesario para hacer las pruebas complementarias.

Requisitos mínimos

  • Licenciado en medicina y titulación de la especialidad.
  • Mínimo 3/5 años de experiència en la  especialitat.

 

Qué ofrecemos

  • Agenda flexible a la disponibilidad de los horarios
  • Contracto mercantil.
sol·licitar | solicitar